Logo Tiger ERP, Logo GO, Logo Mali Müşavir 3 ve Logo Start 3 çözümleri için yeni sürüm
Sürüm yayınlanma tarihi | 21 Mart 2022

Volkan Şahin
Logo Product Owner

Değerli İş Ortağımız,

Logo Yazılım olarak siz değerli iş ortaklarımıza ve kullanıcılarımıza maksimum fayda sunmak üzere ürünlerimizi sürekli geliştiriyor, yeni sürümlerle portföyümüzü güçlendiriyoruz.

Bu bağlamda, Logo Tiger ERP çözümleri, Logo GO çözümleri, Logo Mali Müşavir 3 ve Logo Start 3 için geliştirdiğimiz 2.77.00.00 sürümünün kullanıma sunulduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sürümle birlikte gelen yenilikler ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında detaylı bilgileri aşağıda yer alan dokümanlarda bulabilir, sürüm dosyalarına ise FTP sitemizden erişebilirsiniz.

Yeni geliştirmeler, güncellemeler ve iyileştirmelerle desteklediğimiz çözümlerimizin işinize daha da fazla katma değer sağlayacağını umuyor, konuyla ilgili tüm sorularınız için bizlerle iletişime geçebileceğinizi hatırlatmak istiyoruz.

Saygılarımızla,
Logo Ürün Geliştirme Ekibi
Sürümün geçerli olduğu ürünler
Logo Tiger Wings Enterprise | Logo Tiger Wings | Logo Tiger 3 Enterprise
Logo Tiger 3 | Logo GO Wings | Logo GO 3 | Logo Mali Müşavir 3 | Logo Start 3
Sürümde hangi yenilikler var?

İzlemek için lütfen sağdaki konu başlıklarına tıklayın
.

Sürüm içeriği
için lütfen tıklayın

Tüm sürümler
için lütfen tıklayın
www.logo.com.tr | 444 56 46